За Нас

За Нас

Добре дошли!

Ние TURHAIR сме тясно специализирани в областта на възстановяване на косата, изцяло фокусирани върху процедурите по трансплантация на коса, които се извършват в нашата клиника в Истанбул. Ние имаме високи изисквания към квалификацията на нашите лекари и медицински сестри с акцент върху знанията и опита. Един от най-добрите лекари д-р Демир, който извършва операциите е и съсобственик на TURHAIR. Ние използваме най-новите техники в областта на трансплантацията на коса (FUE МЕТОД ). Ние сме на разположение по цял ден на телефона и пощата, преди и след процедурата по трансплантация на коса. На всички въпроси зададени от нашите пациенти се отговаря директно от нас. като предварително въпросите и отговорите се препращат към лекар за оценка.Нашият адрес се намира в Истанбул / Cevizlibag-Zeytinburnu в Турция.

Специално за комфорта  на пациентите, стаите за трансплантация на коса са луксозно обзаведени с телевизори, с удобни специално за трансплантация на коса ортопедични столове .

s41-214x300

Dr.DEMIR

Естетична Медицина

Д-р Демир е роден през 1981г. Завършва медицина в университет ’19 Mayıs University’ в Турция. 3 години работи по специалността в едни от най- добрите болници в Истанбул.Д-р Демир постоянно следва отблизо новостите в областта на естетичната медицина, както в Турция, така и в чужбина, като се усъвършенства неорекъснато в своята област.  Д-р Демир е регистриран лекар на организацията ISHRS и FUE EUROPE – организация, в която членуват само доказано най-добрите лекари по присаждане на коса в света.

Прекарва известно време в чужбина и придобива опит с многобройните си пациенти в областта на естетичната медицина и трансплантация на коса.С използването на метода FUE за присаждане на коса д-р Демир се радва на голям брой пациенти от Швеция,Англия,Испания,Германия, Русия, България, Саудитска Арабия, ОАЕ, Катар, Кувейт.Междувременно поддържа професионалната си квалификация, като участник в множество форуми.В момента Д-р Демир е съсобственик на TURHAIR, където извършва своите операции.

web site :  TURHair  .

 

Вашият коментар

Call Now Button